Відкрити кав'ярню у Києві лише здавалося б просто. За статистикою в цей бізнес приходять багато хто, але лише 20% залишаються і успішно ведуть кавову справу. Чому ж пощастило цій частині? Річ у тім, що вони «минули підводне каміння». Як? Найчастіше нові підприємці переоцінюють можливості своєї кав'ярні, погано підбирають локацію, їх підводить команда. Усього цього можна уникнути, якщо відкрити кав'ярню з франшизи. Адже франчайзинг кави втілює у життя практику взаємної вигоди.

Франшиза в Україні – форма угоди чи договору на право користування брендом, іменним торговим знаком, маркою для отримання фінансової вигоди. Франчайзер через франшизу  популяризує власну справу, отримує грошовий відсоток. Франчайзі, маючи таким чином мінімальні фінансові ризики, впевнено та вдало стартує.

Плюси франшизи кав'ярні в Києві.

Якщо ви думаєте, що десь тут є підступ, то ми розвіємо ваші сумніви статистикою: використання інструменту «кава франшиза» дає підприємству стійкість, 4 з 5 таких компаній у середньому живуть понад 5 років на ринку. А самотужки відкриті рідко святкують 2-річний День народження. Купити франшизу кав'ярні чудова ідея, тому що у вас буде одразу:

  • впізнаваність імені;
  • висока швидкість розвитку;
  • навчання від франчайзера;
  • підтримка та можливість дізнатися, як бути у важкій бізнес-ситуації;
  • мінімум витрат за виробництво реклами;
  • маркетингова підтримка;
  • ваш бізнес захищений територіально від таких самих франчайзі.


Якщо ви задумалися про старт кав'ярні, скористайтеся знаннями про франшизи в Україні. Це допоможе вам успішно почати та одразу мати прибуток без істотних ризиків!