Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чай Улун

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чай Улун, або Оолонг - це напівферментований чай, який за ступенем ферментації займає нішу між чорним і зеленим. Найпопулярнішим серед улунів вважається чай молочний улун. Походження та назва напою насправді ніяк не пов'язане з молочним продуктом, тобто у виробництві молочного місяця не використовується молоко. Цей сорт чаю росте в горах на Тайвані на висоті 700-1000 метрів і виробляється на основі чаю Цзінь Cюань. Збір чайного листя здійснюють восени та навесні. В асортименті нашого спеціалізованого інтернет-магазину представлена оригінальна колекція кращих сортів молочного улуну – елітний китайський бірюзовий листовий чай Julius Meinl з унікальним, дуже м'яким смаком і легким ароматом молока, чай зелений листовий Basilur Сад Камінь молочний оолонг, чай зелений лист упаковці з вишуканим карамельним смаком і чарівним молочним ароматом настою, який породив безліч легенд про спосіб виробництва. Ми пропонуємо високу якість за доступною ціною. Чай Улун та його корисні властивості Даний сорт чаю багатий антиоксидантами, мінералами та комплексом вітамінів, він зміцнює організм, зокрема стінки кровоносних судин, надає шкірі обличчя свіжий, «відпочилий» вигляд, а також запобігає появі пухлин. До його складу входять кофеїн, ефірні олії та сполуки поліфенолу. Настій з цього чаю виявляє не тільки релаксуючу дію, але й сприяє обміну речовин, швидкої регенерації клітин. Щобільше, чай Оолонг є натуральним засобом для схуднення, оскільки він здатний розщеплювати жири і виводити їх з організму. Купити чай Улун листовий або в пакетиках для заварних чайників можна у наших авторизованих точках продажу у Києві. Виберіть на нашому сайті будь-який смак, бренд і фасування, що сподобався Вам, а ми подбаємо про своєчасну доставку високоякісного чаю по всій Україні.

Рекомендації щодо заварювання улуна Найкраще для заварювання улуна підійде глиняний або фарфоровий посуд. На одну порцію візьміть 1 чайну ложку заварки та залийте кип'яченою водою 95-100 градусів, залиште наполягати 1 хвилину. Ще один плюс місяця в тому, що його можна заварити до восьми разів, і з кожним разом його смак буде розкриватися по-новому. Зберігати чай Улун слід у фарфоровій, бляшаній або скляній герметичній ємності, яка не пропускає сторонні запахи.

  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
  • Увійдіть на сайт щоб
    додати товар в список бажань
Вгору
,