Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вже багато століть люди використовують спеціальний посуд для заварювання подрібнених кавових зерен. Джезви допомагають розкрити смак та аромат напою, приготувати його правильним чином. Назва цього предмета прийшла до нас із давнини від турків і раніше вона звучала дещо інакше – джеве. Але згодом воно трансформувалося у звичне нам. Незмінним залишився лише матеріал, класичну джезву роблять із товстої міді. Вона добре проводить тепло та рівномірно нагріває рідину всередині. Щоб уникнути окислення міді під час зіткнення з рідиною, усередині посуд покривають харчовим оловом або сріблом. Джезва мідна 300 мл патина завдяки значному об'єму підходить для заварювання кави на велику компанію. А дизайн під старовину дозволить ідеально вписатися в інтер'єр будь-якої сучасної кухні.