Кількість
|
Вартість
|
||
|
Культура пиття кави до Європи прийшла зі Сходу, як посуд для варіння напою. Спочатку її називали «ібрик», що перекладалося як «судина для води». Пізніше узвичаїлися слова джезва і турка, які ми використовуємо і зараз. Як і назви, так і сам вигляд посуду практично не змінився. Вона має ручку, вузьку шийку та широку основу, що вважається зручною формою для приготування кави. Щоб якось урізноманітнити вироби, їх почали виготовляти з різних матеріалів, прикрашати патиною, малюнками, робити не лише гладкими, а й лускатими, використовувати різні кольори та відтінки. Це дозволяє вибрати варіант, який ідеально впишеться в інтер'єр кожної кухні. Джезва мідна 300 мл луската – стильна модель, яка стане цікавим акцентом у дизайні приміщення. У ній можна приготувати 3-4 чашки кави та почастувати друзів.