Кількість
|
Вартість
|
||
|
Напівферментований китайський чай, в якому чайне листя перемішують з подрібненим в порошок коренем женьшеню, а потім скручують в форму камінчиків. При заварюванні камінчики розкриваються чайним листям. Володіє яскравим, ніжним смаком з нотками женьшеню та меду. Женьшеневий улун дуже часто вживають для зміцнення фізичних і духовних сил, підвищення стійкості до стресу і втоми, підтримки імунної системи і відновлення клітинної активності. Склад: Бірюзовий китайський чай улун, корінь женьшеню Спосіб приготування: залити окропом і дати настоятись 3-5хв. Строк придатності: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати в неушкодженій упаковці у сухому прохолодному місці подалі від сонячних променів та різких запахів.