Кількість
|
Вартість
|
||
|
Темпер-прес для кави Motta 53 мм (анодований алюміній) – це невід'ємний атрибут кожного професійного бариста. Призначений цей темпер для темпування вже меленої кави в ріжковій кавоварці. Любов італійців до кави виявилася у створенні цілого ряду пристосувань для покращення якості напою, що готується. Ущільнений за допомогою темпер-пресу Motta 53мм кави в ріжковій кавоварці, при заварюванні має більш насичений смак і аромат, чого й домагалися розробники цього пристрою. Виконаний темпер-прес із високоякісного анодованого алюмінію, завдяки чому його довговічність не викликає жодного сумніву. Ручка дуже зручна і дозволяє повністю контролювати весь процес ущільнення кави, після закінчення ручки є логотип компанії Мотта. Тип темпера – плоский, що відмінно підходить для використання у подвійних портафільтрах. Ідеально підходить цей темпер-прес для використання у закладах HoReCa та Fast-food.