Будь-який підприємець розуміє, що комфорт та враження клієнта – найважливіша річ. Це стосується офісу, кафе, бару, ресторану та навіть машин «Кава на колесах» для приготування напою прямо на вулиці. Попит на професійні кавоварки, великий, тому і пропозицій можна знайти масу. Одне з них – купити кавомашину в розстрочку.

Можна просто купити її, але ціни в магазинах часто чималі. Ми говоримо про професійну кавомашину, адже якщо відвідувачів у вашого закладу буде достатньо, то потужність техніки та швидкість роботи має бути високою, а різноманітність видів напою вражає Одним із чудових рішень сьогодні є популярна опція «Кавомашина в кредит».

Які плюси у кавоварки в кредит?

Вигоди для підприємця очевидні:

  • ви можете вкласти вільну суму в інші потрібні для бізнесу товари;
  • купуєте абсолютно нову професійну кавомашину в розстрочку;
  • бізнес розвивається відразу, адже кавомашина в розстрочку вже у вас.

 

Фінансовий розрахунок вигоди кавомашини в кредит в 2 словах.

Звичайно, відсоткова ставка банку та сума кредиту може бути різною. Але навіть якщо взяти усереднений Україною чи Києвом варіант, то доцільність однозначно є.

Прорахувавши собівартість кожної чашки кави навіть за мінімального попиту і додавши потрібну націнку з урахуванням прибутку, можна вирахувати свою вигоду за такої реалізації протягом місяця. Якщо порівнювати її зі щомісячним усередненим платежем, то ви легко погашаєте кредит, ще й прибуток маєте, що важливо.

З розвитком банківських послуг та їх співпраці з компаніями та виробниками купити кавомашину у Києві недорого – не тільки можливо, а й вигідно. І все це тільки тому, що ви наважилися пустити апарат у роботу вже зараз, а не через місяці, зібравши гроші.

Як оформити товар у кредит?

Якщо ви повнолітній громадянин України, який постійно перебуває на її території, то це не складе великої праці. Сьогодні створено багато спрощень цієї процедури, адже банки та магазини борються за своїх клієнтів. Наведемо приклад з інтернет-магазином, де продається кавомашина, яка вас цікавить:

  1. Виберіть модель, що сподобалася, на її сторінці натисніть кнопку "Отримати фінансування" або "У кредит".
  2. Після цього вам потрібно буде заповнити невелику анкету з даними. Зручно те, що сидячи в офісі або у себе вдома, ви не втрачаєте час на черги і нікуди не поспішайте, обмірковуючи кожен крок.
  3. Наступний пункт – відповідь банку та оформлення договору.
  4. Як тільки магазин отримує гроші з банку, вам повідомлять про це.
  5. Останній етап – отримання товару у відділенні доставки чи за адресою.

Погашати кредит можна у терміналах та відділеннях банку, з яким уклали договір, по всій країні. При чому достроково також можна, якщо раптом залишок суми з'явився до закінчення терміну погашення.
У нас в країні ідея про будь-який кредит здається неприйнятною через переплату та зобов'язання, що закріплюються на папері. Та й реакція у багатьох на бюрократичні моменти не позитивна. Але чи це так сьогодні, коли ринкові відносини вийшли на новий рівень, а закони бізнесу дозволяють вести справи з мінімальним ризиком чи взагалі бути «у плюсі»? Особливо якщо можна продумати всі деталі підприємництва. Чи так бюрократично виглядає процедура оформлення? Тверде "ні", тому що це залишилося в минулому столітті, коли комфорт клієнта взагалі не обговорювався. Робіть сміливі кроки сьогодні і зараз, отримуючи від хороших фінансових ідей прибуток та розвиток!