Кавомашини Saeco Philips історія створення

У світі є чимало виробників техніки для приготування кави. Але серед них можна легко виділити явних лідерів. Один із них – компанія Saeco (Philips). Офіційно торговельний знак Saeco був зареєстрований ще 1981 року, хоч і раніше компанія працювала протягом десятиліть. Загалом історія бренду налічує майже 50 років, які були повністю присвячені пошукам нових технологічних рішень.

У 1981 році було офіційно зареєстровано відомий сьогодні всім бренд і відкрито офіс компанії в Болоньї (у невеликому містечку Гагджіо Монтано). Вже через кілька років (1985) виробник представив світові першу автоматичну машину для приготування кави. Модель Superautomatica була здатна готувати напій із цільних кавових зерен, що було справжнім проривом на той момент. 

Через 11 років (1996 року) техніка Saeco була вдосконалена і однією зі значних знахідок виробника стала установка на кавоварки автоматичного капучинатора. Аматорам ніжних напоїв стали доступні варіанти кави з молочною пінкою.

У 1998 році бренд представив громадськості новинку – систему Aroma, призначену для попереднього змочування сировини перед тим, як пустити через кофемолку і почати варити. Такий підхід дозволив максимально дістати із зерен смак і аромат і передати їх у рідину.

У 2004 році вже розширена на той момент компанія (1999 року відбулося поглинання брендом кількох конкурентів, що дозволило вийти на новий рівень) здивувала світ новими кавомолками. Пристрої з керамічними жорнами дбайливо подрібнюють зерна, не перепалюють їх. З такої сировини виходить приготувати ніжний, запашний, смачний напій.

У 2007 році брендом було розроблено та запатентовано нову систему помелу, що враховує сорт сировини та її співвідношення з обсягом зерен для забезпечення найкращої екстракції. 

Компанія Saeco в 2009 році пішла під контроль іменитого бренду Philips, що стало початком нового шляху і вже популярного виробника кавової техніки. У 2011 році Saeco отримала сертифікат про визнання еталонної якості напоїв, приготування яких відбувається в автоматичних кавоварках бренду. А вже у 2012 році було запатентовано ще одну унікальну технологію – Saeco Latte Perfetto. Саме вона дозволяє створювати ідеальний капучино та латте без необхідності використання професійної техніки. 

У 2013 році бренд знову здивував, випустивши у продаж перші варильні групи та камери. А у 2014 – представив перші пристрої з функцією дистанційного керування за допомогою смартфона. 

Компанія Saeco протягом багатьох років створює надійні, стильні та відповідні часи кавоварки. За час присутності на ринку брендом було зареєстровано 110 патентів, розроблено безліч унікальних пристроїв та пристроїв, завдяки яким сьогодні кожен поціновувач кави може готувати улюблений напій у себе вдома. І його смак і аромат нічим не поступляться кавою, яка готує професійного бариста.