Підприємці, які відкрили кавовий бізнес, найчастіше беруть у помічники професійні кавомашини. Використовувати фірмове обладнання, значить отримувати високу швидкість обслуговування клієнтів, великий асортимент напоїв, високу якість кави, що заварюється. Законодавцем у цій сфері сміливо можна назвати бренд Bezzera. Чому? Засновником першої у світі кавомашини Bezzera став італієць Луїджі Беццера, який створив і запатентував найновіший еспресо-агрегат у 1901 році.
Він першим здогадався подати струмінь пари під тиском до меленої кави і тим самим прискорити приготування кави в рази! І до цього дня професійна кавоварка Bezzera вдосконалюється на знаменитому заводі поблизу Мілана.

Корисною особливістю для покупців продукції фірми є:

  • Переважне використання високоякісної сталі для всіх вузлів професійних та кавомашин для дому Bezzera. Пластик практично не застосовується. Це важливо для смаку та якості напою;
  • більшість операцій на заводі виготовляються вручну;
  • понад 90 відсотків деталей виготовляються на сімейному підприємстві;
  • Виробництво зосереджено тільки за однією адресою в Італії, поряд з Міланом. Ніде у світі машини більше не випускаються.


Для власника кав'ярні або ресторану купити кавоварку Bezzera точно вірний вибір, адже це той самий випадок, коли співвідношення ціна-якість і позначка «Зроблено в Італії» говорять самі за себе. Для будь-яких потреб бізнесу в компанії передбачений широкий модельний ряд різних кавомашин від суперавтоматів до напівпрофесійних кавомолок та аксесуарів бариста.
Ціна кавомашини Bezzera залежатиме від кількості вбудованих функцій, наявності сучасного управління за допомогою смартфона або комп'ютера, кількості бойлерів, робочих груп, датчиків та регуляторів температури та тиску. Сучасний функціонал апаратів гармонійно поєднується з традиційною надійністю та стильним зовнішнім виглядом техніки.
Часто дизайнери бренду Беццерра з'єднують зовнішні натуральні дерев'яні деталі та сталеві модулі, помірковано та плавно змішують ретро стиль з електронною нотою управління механізмом, а суворі прямі лінії металевого корпусу часто ідеально переходять у закруглені форми та деталі обладнання.
Купити кавомашину Bezzera означає придбати не тільки комфорт і впевненість у якості кави, але і прикрасити інтер'єр закладу, привернути захоплені погляди гостей до процесу приготування еспресо, що бадьорить, залишити в їх свідомості приємні спогади про відвідування приємного місця з неординарною атмосферою затишку.